GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Kinetische deurbel

Hoe werkt een draadloze deurbel zonder batterijen?

Door het indrukken van de beldrukker, wordt kinetische energie opgewekt. Deze energie zorgt ervoor dat de ontvangers worden aangestuurd en dus afgaan. Er bevindt zich een spoeltje in de beldrukker. Tijdens het indrukken ontstaat er een magnetisch veld, waardoor de beldrukker de energie opwekt en de deurbel prima werkt.

Wat zijn de voordelen van een batterij loze deurbel set, welke draadloos is?

Het grote voordeel is dat u niet steeds batterijen hoeft te kopen. Dit scheelt kosten. Verder zijn bel sets met batterijen erg storingsgevoelig, door roestvorming. Ook hier heb je bij kinetische deurbellen geen last van. Meestal ben je jezelf er niet van bewust dat de batterij van een beldrukker leeg is. De batterij loze deurbel werkt zeer efficiënt en kent dit probleem niet.

Wat is de kwaliteit van kinetische deurbellen?

Kinetische deurbellen werken net zo goed als bel sets met batterij. De maximale afstand tussen de beldrukker en de ontvangers zijn nagenoeg gelijk. De ontvangers steek je in het stopcontact en verbruiken maar een minimaal vermogen.

Welk merk batterij loze deurbel is aan te raden?

Het merk Bell4U is aan te raden. De reden is dat het merk al bijna 10 jaar kinetische deurbellen levert en zeer goed worden beoordeeld. De draadloze deurbel van Bell4U heeft een ruime keuze aan typen en modellen. De sets worden geleverd met 1, 2, 3, 4 of zelfs 5 ontvangers. Zo kunt u in heel het huis de deurbel goed horen. De Bell4U bel sets worden ook vaak gebruikt in kantoorgebouwen, zodat meerdere medewerkers de deurbel horen.

Hebben Bell4U kinetische deurbellen invloed op elkaar?

Nee. Elke deurbel set heeft een unieke code, waardoor Bell4U bel sets geen invloed op elkaar hebben. Zo worden de draadloze bel sets o.a. gebruikt voor renovatieprojecten. Daar worden soms wel 100 draadloze deurbellen gebruikt en hebben geen invloed op elkaar. Zo kan het niet voorkomen dat bij u de deurbel afgaat, terwijl er bij de buurman wordt aangebeld.

Kunnen Bell4U belsets worden uitgebreid?

Jazeker. De bel sets kunnen op een simpele wijze worden gepaird (draadloos verbonden). Zo kan je 1 of meer beldrukkers toevoegen. Tevens is het mogelijk om het aantal ontvangers uit te breiden. Dit is alleen mogelijk met Bell4U sets. Ontvangers en drukkers zijn los verkrijgbaar.
Bekijk de Bell4U video >>

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 202 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram