GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Over ons

Na jarenlange ervaring van onze teamleider Dennis van Dongen, zijn wij in Nederland gestart met het merk Bell4U. Vaak valt de werking van draadloze deurbellen tegen, omdat de batterijen snel leeg zijn, of omdat de kwaliteit slecht is. Wij brengen o.a. draadloze bel sets op de markt, welke geen batterijen nodig hebben en tevens zeer duurzaam zijn. Wij bieden de belsets in vele modellen en kleuren. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten, bieden wij tevens sets met 3, 4 en 5  ontvangers en tevens sets met 2 beldrukkers en 2 bellen/ontvangers. Zeer handig als u graag tevens een beldrukker wenst aan de achterzijde van het huis/gebouw. Naast het merk Bell4U bieden we tevens deurbelsets van andere welbekende merken aan, zoals Grundig, Byron en Honeywell. Ook voor deze merken bewaken wij de kwaliteit en de werking.

Motivatie

Dankzij de minder goede ervaringen met draadloze belsets en de minder goede reviews, hebben wij de Bell4U belset ontwikkeld, welke door iedereen te monteren is. Verder wensten we duurzame belsets aan te bieden, waar geen batterijen voor nodig zijn. Door kinetic energieopwekking zijn batterijen niet nodig voor de Bell4U belsets. Met deze uitgangspunten zijn wij gemotiveerd geraakt het merk Bell4U op te zetten en de sets op de markt te brengen bij zowel consument als bij bedrijven.

Verkoop aan bedrijven

Omdat de deurbel sets van Bell4U zeer snel te installeren zijn, worden onze bel sets tevens besteld door bedrijven. Zo zijn o.a. enkele grote renovatieprojecten gerealiseerd met Bell4U bel sets. Tevens worden de sets regelmatig bij nieuwbouwprojecten toegepast. Binnen vijf minuten is de set geïnstalleerd en hoeft er verder geen bedrading te worden aangebracht. Zo hebben we bij mogen dragen aan vele projecten.

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 204 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram