GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging. Na een termijn van 1 jaar hebben wij het recht een vervangende of refurbished artikel aan te leveren. Daarbij hebben we het recht de verzendkosten aan u door te berekenen.

Terug naar klantenservice
De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 201 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram