GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Draadloze deurbel met 2 ontvangers

Wenst u de deurbel in diverse ruimten en op meerdere verdiepingen te horen? Dan bieden wij een ruime keuze aan draadloze deurbellen met twee ontvangers.

Welke merken en typen draadloze deurbel sets zijn verkrijgbaar?

Bell4U biedt een ruime keuze draadloze deurbelsets aan met 2 ontvangers. Deze ontvangers kunnen in het stopcontact gestoken worden. De beldrukkers zijn kinetisch, waardoor batterijen niet meer nodig zijn. We bieden vele modellen, zoals de B102 in de kleur wit en de B102B in de kleur zwart.

Batterijloze draadloze deurbel

Meer informatie over een draadloze deurbel met 2 ontvangers

Indien u de bel wenst te horen in de huiskamer en in de slaapkamer, dan is een deurbel set met 2 ontvangers aan te raden. het geluid per ontvanger is +/- 85dB. Dit is ongeveer gelijk aan het geluidsniveau van een bedrade deurbel. Verder zijn de ontvangers van de bel, gemakkelijk te verplaatsen. U kunt op een eenvoudige wijze de ontvanger in een ander stopcontact plaatsen. We bieden diverse merken deurbel sets aan met 2 ontvangers, waaronder;

Bekijk ons aanbod. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@quality4u.nl Wij doen er alles aan om vragen op werkdagen binnen enkele uren te beantwoorden.

dia6 4
De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 202 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram