GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Draadloze deurbelsets met 3 ontvangers

Wenst u de deurbel in diverse ruimten en op meerdere verdiepingen te horen? Dan bieden wij een ruime keuze aan draadloze deurbelseta met drie ontvangers.

Meer informatie over draadloze deurbellen met 3 ontvangers

Indien u de deurbel wenst te horen in de huiskamer, in de slaapkamer en een derde ruimte, dan is een deurbel set met 3 ontvangers aan te raden. het geluid per ontvanger is +/- 85dB. Dit is ongeveer gelijk aan het geluidsniveau van een bedrade deurbel. Verder zijn de ontvangers van de bel, gemakkelijk te verplaatsen. U kunt op een eenvoudige wijze de ontvanger in een ander stopcontact plaatsen. We bieden een gerenommeerd merk draadloze deurbellen aan met 3 ontvangers. Het merk Bell4U. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Deurbellen met 3 ontvangers zijn zeer geschikt voor kantoorpanden

Wens je dat de bel ontvangers op meerdere plaatsen in het kantoorpand te horen zijn? Kies dan voor een deurbelset met 3 of meer ontvangers. Zo is het mogelijk om een draadloze deurbel te plaatsen in bijvoorbeeld de vergaderruimte, het kantoor en op de gang.

Op deze wijze is de deurbel op meerdere plaatsen te horen en mis je geen bezoeker meer.

dia5 6

Voor welke gebouwen zijn de sets met 3 ontvangers geschikt?

Met name voor grotere woningen of kantoren zijn de sets met 3 ontvangers aan te raden. Zo is op elke verdieping en of kantoorruimte de draadloze deurbel te horen. Met een gemiddeld bereik van 50 meter is de afstand geen probleem. Bij het genoemde bereik is tevens rekening gehouden met tussenliggende muren en plafonds. Voor nagenoeg alle gebouwen zijn de sets aan te bevelen.

Bekijk ons aanbod. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@deurbelsets.com. Wij doen er alles aan om vragen op werkdagen binnen enkele uren te beantwoorden.

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 193 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram