GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Retourbeleid

U heeft het recht om binnen 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst. Voor retourneren vragen wij een bijdrage voor de verzendkosten van €5,00 (inclusief BTW), welke we in mindering brengen op het terug te storten bedrag. De betaalde verzendkosten voor het leveren van het artikel op uw adres, worden terugbetaald.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Dennis van Dongen Holding BV, Vossendaal 41, 4877AA, Etten-Leur, Nederland, info@quality4u.nl Telefoon: 0168234111) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Na het melden van een herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Na ontvangst van de retourzending betalen we u het aankoopbedrag terug. Voor retourneren vragen wij een bijdrage voor de verzendkosten van €5,00 (inclusief BTW), welke we in mindering brengen op het terug te storten bedrag.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Voor retourneren vragen wij een bijdrage voor de verzendkosten van €5,00 (inclusief BTW), welke we in mindering brengen op het terug te storten bedrag. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Voor een overeenkomst voor de levering van digitale inhoud die zich niet op een materiële drager bevindt en waarvoor u geen prijs hoeft te betalen, geldt het volgende: het herroepingsrecht vervalt ook (voortijdig) wanneer wij met de uitvoering van de overeenkomst zijn begonnen.

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 205 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram