GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Welk type deurbel set moet ik kiezen?

Waar je op moet letten bij het kiezen van een draadloze deurbel

Welk type ontvanger moet ik kiezen?

Wens je de ontvanger overal te kunnen plaatsen en bijvoorbeeld op een tafel willen plaatsen, dan is een deurbel set, welke op batterijen werkt aan te bevelen.

Wat zijn de voordelen van een draadloze deurbel set met ontvanger op batterijen?

Gemakkelijk te verplaatsen en gemakkelijk te gebruiken, ook wanneer er geen stopcontacten aanwezig zijn.

Wat zijn de nadelen van een deurbel set met ontvanger op batterijen?

Batterijen moeten met grote regelmaat vervangen worden. Omdat de ontvanger van de deurbel set overal opgesteld kan worden kan deze gemakkelijk vallen/beschadigen. Wens je de ontvanger(s) op een vaste plaats op te stellen? Dan is een ontvanger, welke je in het stopcontact stopt aan te bevelen.

Wat zijn de voordelen van een kinetische deurbel?

Draadloze deurbellen met een kinetische drukker, wekken stroom op tijdens het indrukken. Voor een uitgebreide uitleg, raden we je aan om de video te bekijken.

Voordelen:
Batterijen zijn niet nodig. Dit bespaard kosten en milieu. Verder werkt de drukker altijd. Bij een drukker met batterij kan het gebeuren dat er iemand aanbel, maar de bel niet afgaat, omdat de batterij leeg is.
Bij een beldrukker met batterijen, worden de contacten van de batterij vaak aangetast door roestvorming. Bij kinetische drukkers heb je daar geen last van.
Wens je de ontvanger(s) op een vaste plaats op te stellen? Dan is een ontvanger, welke je in het stopcontact stopt aan te bevelen.

Hoeveel draadloze ontvangers heb ik nodig?

De geluidssterkte van een draadloze ontvanger is +/- 85 dB. Dit is ongeveer gelijk aan de bedrade deurbel. Als er 1 binnendeur tussen de plaats van de ontvanger en de ruimte zit waar je de draadloze deurbelontvanger wenst te horen, dan is 1 ontvanger voldoende. Gaat het om meerdere verdiepingen, dan raden we aan om op elke verdieping een ontvanger te plaatsen. Wij leveren sets met:
- 1 beldrukker en 2 ontvangers
- 1 beldrukker en 3 ontvangers
- 1 beldrukker en 4 ontvangers
- 1 beldrukker en 5 ontvangers

Wenst je tevens de draadloze deurbel te horen in de garage/opslagruimte? Dan adviseren we ook hiervoor een extra ontvanger te plaatsen. De afstand tussen de beldrukker en de ontvanger is minimaal 50 meter. De maximale afstand tussen

Hoe snel monteer ik een draadloze Bell4U deurbel?

Het monteren van een Bell4U deurbel is snel gerealiseerd. Er zijn montage middelen voor het monteren van de draadloze set toegevoegd. Dit zijn 2 stukjes dubbelzijdige tape, van hoge kwaliteit en schroefjes. Monteer de beldrukker op de manier die je wenst. Steek vervolgens de ontvanger in het stopcontact en je bent voorzien van een deurbel.

Waar moet ik rekening mee houden bij het monteren van een deurbel drukker?

Meet van tevoren de breedte van de deurpost op, als je de drukker wilt plaatsen op de deurpost. In de specificaties van de artikelen staat de breedte van de drukker aangegeven. Bij montage op hout of kunststof adviseren wij om het hout of kunststof goed te reinigen en re ontvetten. Bij montage op steen is het belangrijk dat de muur vlak is. Wij adviseren om de gaten niet in een voeg, maar in de steen te boren. Op deze wijze wordt de beldrukker steviger gemonteerd.
Meer informatie over de montage >>

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 202 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram