GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Welk type deurbel set moet ik kiezen?

Waar je op moet letten bij het kiezen van een deurbel

Welk type ontvanger moet ik kiezen?

Wens je de ontvanger overal te kunnen plaatsen en bijvoorbeeld op een tafel willen plaatsen, dan is een deurbel set, welke op batterijen werkt aan te bevelen.

Voordelen van een draadloze deurbel set met ontvanger op batterijen:

Nadelen van een deurbel set met ontvanger op batterijen:

Wens je de ontvanger(s) op een vaste plaats op te stellen? Dan is een ontvanger, welke je in het stopcontact stopt aan te bevelen.

Wat zijn de voordelen van een kinetische deurbel?

Draadloze deurbellen met een kinetische drukker, wekken stroom op tijdens het indrukken. Voor een uitgebreide uitleg, raden we je aan om de video te bekijken.

Voordelen:

Wens je de ontvanger(s) op een vaste plaats op te stellen? Dan is een ontvanger, welke je in het stopcontact stopt aan te bevelen.

Hoeveel draadloze ontvangers heb ik nodig?

De geluidssterkte van een draadloze ontvanger is +/- 85 dB. Dit is ongeveer gelijk aan de bedrade deurbel. Als er 1 binnendeur tussen de plaats van de ontvanger en de ruimte zit waar je de draadloze deurbelontvanger wenst te horen, dan is 1 ontvanger voldoende. Gaat het om meerdere verdiepingen, dan raden we aan om op elke verdieping een ontvanger te plaatsen. Wij leveren sets met:

Wenst je tevens de draadloze deurbel te horen in de garage/opslagruimte? Dan adviseren we ook hiervoor een extra ontvanger te plaatsen. De afstand tussen de beldrukker en de ontvanger is minimaal 50 meter. De maximale afstand tussen de beldrukker en de ontvanger, hangt af van de dikte en materialen van de muren.

Hoe snel monteer ik een draadloze Bell4U deurbel?

Het monteren van een Bell4U deurbel is snel gerealiseerd.

Er zijn montage middelen voor het monteren van de draadloze set toegevoegd. Dit zijn 2 stukjes dubbelzijdige tape, van hoge kwaliteit en schroefjes. Monteer de beldrukker op de manier die je wenst. Steek vervolgens de ontvanger in het stopcontact en je bent voorzien van een deurbel.

Meer info>>

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 149 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram