GRATIS LEVERING. VOOR 21:59 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
logo deurbelsets.com

Video deurbel

Wat is voor mij de meest geschikte videodeurbel?

Deurbelsets.com levert diverse sets met de meest uitgebreide mogelijkheden.

Is een videodeurbel aan te sluiten op de bestaande bedrading?

Marmitek situatieschets

Deurbelsets van Marmitek, kunnen worden aangesloten op de bestaande bedrading van een bedrade deurbel. Deze video deurbel kan tevens worden aangesloten op de bestaande bel. De bestaande bel gaat over, wanneer er iemand op de beldrukker van de video deurbel drukt. De Marmitek Buzz LO werkt met een eenvoudige Nederlandstalige app en is eenvoudig aan te sluiten. Losse extra ontvangers zijn verkrijgbaar. Zo kan je een extra ontvanger in huis plaatsen, zodat de bel op meerdere plaatsen hoorbaar is, ook al heb je geen smartphone op zak. De set is van een infrarood camera voorzien, zodat de camera ook haarscherpe beelden laat zien, als het donker is. Bewegende beelden kunnen automatisch worden opgenomen en enkele dagen worden bekeken. Wens je de beelden van enkele maanden terug te willen kijken, dan is het mogelijk om een SD, geheugenkaart in de videodeurbel te steken. Vanzelfsprekend is de Marmitek video deurbel waterdicht. De deurbel is tevens te koppelen met andere apparatuur d.m.v. Google Home of Alexa. De set kent vele mogelijkheden en is eenvoudig aan te sluiten, met een Nederlandse handleiding en tevens uitleg in een videofilm.

Is de Bell4U video deurbel aan te sluiten op een usb adapter en voorzien van batterij?

Werking video deurbel Bell4U

Deze set kan worden aangesloten op een usb adapter, maar kan ook volledig draadloos worden geplaatst. De video deurbel is voorzien van een batterij met een lange levensduur, welke oplaadbaar is. De set kan met de apps Tuya of Smartlife worden gekoppeld aan het wifi netwerk. De sets worden standaard geleverd met een extra ontvanger. Zo kan de bel ook gehoord worden als je geen smartphone bij je draagt. De set is voorzien van een infrarood camera, zodat de beelden ook goed zichtbaar zijn als het donker is. De video deurbel kent vele mogelijkheden, waaronder:

- Het opnemen van bewegende beelden, welke later teruggekeken kunnen worden
- Het opnemen van beelden en voor langere tijd opslaan d.m.v. een SD card
- Te koppelen met Google Home of Alexa
- Een abonnement is niet nodig
- De set is van hoge kwaliteit
- De videodeurbel kan eenvoudig aan een 5Ghz netwerk worden gekoppeld

Dit is een kleine greep uit ons aanbod.

De waardering van deurbelsets.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 202 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram